GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΠΑΙΑΝΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ προς Πώληση

150.000
7202,19 m2

Κτήμα οικοδομήσιμο στην περιοχή Σπαρόζα. Ανήκει στη ζώνη Β3 Αττικό Πάρκο. Επιτρέπονται οι παρακάτω χρήσεις: α) πολιτιστικές εγκαταστάσεις σε δημόσιες, δημοτικές εκτάσεις ή εκτάσεις αγροτικών συνεταιρισμών με κύριο χαρακτήρα την προβολή του πολιτιστικού πλούτου και των παραδοσιακών δραστηριοτήτων της περιοχής. Οι παραπάνω εγκαταστάσεις είναι δυνατόν να συμπληρώνονται με κτήρια εστίασης και αναψυχής. Προκειμένου να αποφευχθούν χρήσεις ασυμβίβαστες με το χαρακτήρα αρχαιολογικού χώρου ή μνημείου στην περιοχή αυτή, για όλες τις ανωτέρω εγκαταστάσεις απαιτείται η προέγκριση χωροθέτησης τους από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. β) εγκαταστάσεις οινοποιείων που μπορούν να περιλαμβάνουν και τη χρήση κατοικίας σε συνδυασμό με την υποχρεωτική αμπελοκαλλιέργεια ύστερα από βεβαίωση του Υπ. Γεωργίας ότι η καλλιέργεια καλύπτει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.
2. Οι όροι και περιορισμοί δόμησης των επιτρεπομένων χρήσεων καθορίζονται ως εξής: α) για τις πολιτιστικές εγκαταστάσεις, η μέγιστη συνολική επιφάνεια ορόφων των κτηρίων ορίζεται σε 400 τ.μ., με του όρους που τίθενται στην παράγραφο 27 των Γενικών Διατάξεων του άρθρου 3 του παρόντος. β) για τις εγκαταστάσεις οινοποιείων που μπορούν να περιλαμβάνουν κατοικία η μέγιστη συνολική επιτρεπόμενη επιφάνεια ορόφων των κτηρίων ορίζεται σε 270 τμ. εκ των οποίων τα 200 τμ. αντιστοιχούν στη μέγιστη επιφάνεια ορόφων της κατοικίας. Η μέγιστη συνολική επιτρεπόμενη επιφάνεια ορόφων των κτηρίων που ανεγείρεται σε κατά παρέκκλιση άρτια γήπεδα ορίζεται σε 170 τμ, εκ των οποίων τα 100 τμ. αντιστοιχούν στη μέγιστη επιφάνεια ορόφων της κατοικίας.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-20781
Περιοχή
ΠΑΙΑΝΙΑ
Τύπος
ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
7.202 τ.μ.
Τιμή
150.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
21€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Χώροι
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
97,22 μ.
Πρόσοψη
68,66 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Άρτιο Οικοδομήσιμο Πρόσοψης

  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κλίση Επικλινές

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!