GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ προς Πώληση

750.000
637,94 m2

Το κτίριο σε οικόπεδο 742τμ αποτελείται από: Υπόγειο 294,54 τ.μ. το οποίο έχει διαμορφωθεί σε χώρο εργαστηρίου και αποθήκης με πρόσβαση είτε από την εξωτερική ράμπα είτε από το κεντρικό κλιμακοστάσιο και είναι πλήρως αποπερατωμένο. Ισόγειο 145,44 τ.μ., το οποίο αποτελείται από 2 ιδιοκτησίες (Κ1) & (Κ2) και την κεντρική είσοδο του κτιρίου με κλιμακοστάσιο ανόδου στον Α' όροφο. Η ιδιοκτησία Κ-1 έχει διαμορφωθεί σε κατοικία - διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από χώρο καθιστικού, κουζίνα, λουτρό ενώ διαθέτει και πατάρι 28,00 τ.μ., βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό συντήρησης και δύναται να κατοικηθεί. Το κατάστημα Κ-2 παραμένει ενιαίος χώρος καταστήματος με w.c. Α΄ όροφος με διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 122,08 τ.μ. και σοφίτα / δώμα συνολικής επιφάνειας 47,88 τ.μ., Ο Α΄όροφος και το δώμα έχει ενιαία λειτουργία (μεζονέτα) και έχει πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται από το κεντρικό κλιμακοστάσιο. Αποτελείται από καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια, διάδρομο, λουτρό ενώ στην αυθαίρετη επέκταση προβλέπεται η τοποθέτηση κουζίνας και καθημερινού. Δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τους καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης των δαπέδων, των ξυλουργικών και των εξωτερικών κουφωμάτων. Επίσης υπολείπεται η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής στο λουτρό, η τοποθέτηση ερμαρίων στην κουζίνα, η τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων (έχουν ολοκληρωθεί οι σωληνώσεις και υπάρχουν οι αναμονές), η τοποθέτηση των πριζών/διακοπτών στους τοίχους ενώ απομένουν και μερικοί χρωματισμοί σε ορισμένα δωμάτια. Όσον αφορά τον χώρο της σοφίτας είναι σχεδόν διαμορφωμένος με μοναδική υπολειπόμενη εργασία η ολοκλήρωση του wc. Οι αυθαίρετοι χώροι και χρήσεις του ακινήτου έχουν ρυθμιστεί με Ν.4178/13.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-20632
Περιοχή
ΑΡΤΕΜΙΣ
Τύπος
ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
638 τ.μ.
Τιμή
750.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1176€/τ.μ.
Επίπεδα
Υπόγειο-Ισόγειο-1ος
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Χώροι
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ

  • Εμβαδό οικοπέδου 742 μ.
  • Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!