GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ

ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ προς Πώληση

220.000
249000 m2

Αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 249 στρέμματα στην περιοχή Μηλοκοκκιά. Η τοποθεσία τους στο χώρο φαίνεται στις φωτογραφίες. Το δυτικό τμήμα διαθέτει 2 ιδιόκτητες γεωτρήσεις, νερό, αντλία και σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Ενδείκνυται για καλλιέργειες εσωτερικής και εξωτερικής κατανάλωσης όπως καλαμπόκι (εσωτερική) καρπούζι, πεπόνι (εξαγώγιμα) καθώς και για αγροτουρισμό (το ανατολικό τμήμα ιδιαίτερα). Επίσης λόγω πρόσοψης σε εθνικό δρόμο και από τις 2 κατευθύνσεις υπάρχει δυνατότητα ανοίγματος βενζινάδικου/ενδιάμεσου σταθμού (καφέ, εστιατόριο κλπ). Τέλος σημειώνεται η ύπαρξη βιομηχανικού κτιρίου από γαλβανιζε (ανοξείδωτο) ατσάλι 480 τμ και παίρνει πέντε τόνους γερανογέφυρα. Στις κτιριακές εγκαταστάσεις στεγάζεται αδειοδοτημένος υποσταθμός μέσης τάσης της ΔΕΗ, ο οποίος ενδείκνυται για παροχή ρεύματος σε βιοτεχνικό μηχανολογικό εξοπλισμό πάσης φύσεως. Το κτήμα είναι επι το πλείστον αγροτεμάχια. Είναι οικοδομήσιμο και κοντά σε 2 τοπικά χωριά (Μαργαριτι, Καταβοθρα), πλέον κατάλληλο για αγροτικές/βιοτεχνικές/αποθηκευτικές/αγροτουριστικές εργασίες.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-16513
Περιοχή
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
Τύπος
ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
249.000 τ.μ.
Τιμή
220.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
0,88€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Χώροι
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!