GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΠΙΚΕΡΜΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ προς Πώληση

620.000
650 m2

Πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο. Διαθέτει 14 δωμάτια (28 κλίνες), με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ολα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση (Filmnet & Nova), video, air condition, πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες και τηλέφωνο για επικοινωνία με την reception ή με τον έξω κόσμο με φθηνή τηλεφωνική χρέωση. Μερικά δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με υδρομασάζ. Στον περιβάλλοντα χώρο το ξενοδοχείο διαθέτει άνετο γκαράζ μπροστά και πίσω από το κτήριο του ξενοδοχείου για την στάθμευση των αυτοκινήτων των πελατών. Το Πικέρμι έχει απόσταση από την πλατεία Ομονοίας 21 χιλιόμετρα, από το αεροδρόμιο 15 χιλιόμετρα και από την Ραφήνα 6 χιλιόμετρα. Βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, το λιμάνι της Ραφήνας και το κέντρο. Από το λιμάνι της Ραφήνας φεύγουν καθημερινά πλοία για Κάρυστο, Στύρα, Μαρμάρι, Ανδρο, Τήνο, Μύκονο κ.α.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-14886
Περιοχή
ΠΙΚΕΡΜΙ
Τύπος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
650 τ.μ.
Τιμή
620.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
954€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1964
Δωμάτια
υ/δ
Χώροι
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
Κεντρική θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Διαμπερές

  • Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!