GR | EN

Χρήσιμα Για να αγοράσετε ακίνητο

Για να αγοράσετε ακίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2006


Στο REALTRUST ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Εξυπηρετούνται οι πελάτες μας από επαγγελματίες με σοβαρότητα και συνέπεια. Διαθέτουμε μεγάλο αρχείο ακινήτων και ενδιαφερόμενων αγοραστών επομένως έχουμε να προτείνουμε πολλές επιλογές.

Από την στιγμή που θα καταλήξετε σε ένα ακίνητο έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τα πάντα μέχρι την σύναψη του οριστικού συμβολαίου.

Το οργανωμένο τμήμα στεγαστικών δανείων που διαθέτουμε, αναλαμβάνει την έγκριση του δανείου ή Leasing για σας, σε συνεργασία με πολλές τράπεζες. Η ανταπόκριση στο αίτημά σας για την δανειοδότηση του ακινήτου είναι άμεση και το αποτέλεσμα είναι θέμα ολίγου χρόνου.

Το νομικό μας τμήμα με συνεργάτες έμπειρους δικηγόρους στις αγορές-πωλήσεις ακινήτων σε συνεργασία με έμπειρους συμβολαιογράφους εξασφαλίζει την πλήρη νομιμότητα.

Το τμήμα μελετών αποτελούμενο από Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες αναλαμβάνει την κατασκευή - επισκευή πάσης φύσεως κτηρίων για λογαριασμό σας.

Μόλις γίνει ο νομικός - τεχνικός έλεγχος και έχετε και την προέγκριση του δανείου σας για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει τότε προβείτε στην καταβολή του ποσού για το κλείσιμο του ακινήτου. Το ποσό αυτό του "αρραβώνα" θα κυμανθεί περίπου στο 3% του συνολικού τιμήματος της αγοραπωλησίας.


Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!