GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΓΕΡΑΚΑΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

470.000
300 m2
5

Μονοκατοικία 3 επιπέδων. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από κουζίνα, μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με μεγάλα παράθυρα καθώς και μπάνιο, στον χώρο υπάρχει μεγάλη βεράντα, το εμβαδόν του επιπέδου είναι 83 τ.μ., στο δεύτερο επίπεδο, επιφανείας 76 τ.μ., υπάρχουν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με μπαλκόνια, 1 μπάνιο και 1 wc, η σοφίτα είναι 26 τ.μ. και έχει μπαλκόνι με θέα την Πεντέλη και τον Υμηττό. Στην μονοκατοικία υπάρχει υπόγειο γκαράζ (2 θέσεων) με ξεχωριστό χώρο για τον λέβητα και το μπόιλερ και αποθηκευτικό χώρο συνολικής επιφάνειας 77 τ.μ. Διαθέτει επίσης κήπο με γκαζόν και οπωροφόρα δέντρα, ημιυπόγειο διαμέρισμα 65 τ.μ. το οποίο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο κουζίνα και σαλόνι καθώς και εξωτερικό χώρο που βλέπει στον κήπο, είναι αυτόνομο. Χωρίς ασανσέρ.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-18050
Περιοχή
ΓΕΡΑΚΑΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Τιμή
470.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1567€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2001
Δωμάτια
5 υ/δ
Χώροι
5
Μπάνια
3
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Φωτεινό Πρόσοψης Πόρτα ασφαλείας Νεόδμητο Εντός σχεδίου πόλεως Διπλά τζάμια Τέντες Εσωτερική σκάλα Πολυτελής Κατοικία Κήπος

  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Κατάσταση Άριστη
  • Πρόσβαση Ασφαλτος
  • Ζώνη Οικιστική
  • Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!