GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΒΙΛΛΑ προς Πώληση

1.600.000
1042,13 m2
13

Συγκρότημα 3 κατοικιών με πισίνα σε κτήμα 6262τμ. Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο σε πολύ καλό σημείο της Παλλήνης δίπλα στο Campion School και στην Ελληνογερμανική Αγωγή. Έχει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και βρίσκεται σε πολύ ήσυχο σημείο και ταυτόχρονα πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Επίσης οι κατοικίες είναι κοντά στο Εκπτωτικό Χωριό Σπάτων/McArthurGlen & Smart Park καθώς και στο Αττικό Πάρκο. 1) ΚΤΗΡΙΟ Α 463,77μ2. Υπόγειο: Πλήρως φωτιζόμενο και αεριζόμενο με ανεξάρτητη είσοδο. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι (μαρμάρινα δάπεδα), λουτρό, πλήρη κουζίνα, 2 υ/δ, 2 αποθήκες εξωτερικές 45μ2. Ισόγειο: σαλόνι, τραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, 1 δωμάτιο γραφείο, κουζίνα, wc. Ξύλινα δάπεδα (Merbau) φάρδους 15εκ και μήκους 2-4μ. Α όροφος: 1 master υ/δ με dressing room και λουτρό, 2 υ/δ, λουτρό, dressing room. Ξύλινα δάπεδα σε όλους τους χώρους. 2) ΚΤΗΡΙΟ Β και ΚΤΗΡΙΟ Γ είναι ακριβώς τα ίδια (289,18μ2 έκαστη μεζονέτα). Υπόγειο: πληρως φωτιζόμενο και αεριζόμενο με ανεξάρτητη είσοδο. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι (μαρμάρινα δάπεδα), λουτρό, πλήρη κουζίνα, 2 υ/δ. Ισόγειο: σαλόνι, τραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, κουζίνα, wc. Όλα τα δάπεδα είναι με πλακάκια. Α όροφος: 2 υ/δ, λουτρό, dressing room, αποθήκη. Όλοι οι χώροι έχουν κεντρική θέρμανση. Όλοι οι χώροι εκτός υπογείου είναι κλιματιζόμενοι. Σύστημα συναγερμού, ηλεκτρικα ρολλά, προφίλ αλουμινίου βαρέως τύπου. Δύναται να πωληθεί ξεχωριστά με σύσταση οριζοντίου και καθέτου ιδιοκτησίας ως εξής: 1) Κατοικία Κτήρια Α που θα περιλαμβάνει το ήμισυ του κτήματος με ή χωρίς την πσιίνα (η οποία μπορεί μετά από συμφωνία να παραμείνει ως κοινόχρηστη) 2) Κτήριο Β & Γ που θα περιλαμβάνει το ήμισυ του κτήματος με ή χωρίς την πισίνα (μπορούν να διατεθούν και ως μεμονωμένες μεζονέτες). Ο αγοραστής θα καταβάλει πριν το οριστικό συμβόλαιο 80.000€ προκαταβολή εξασφαλισμένη με προσύμφωνο αγοραπωλήσίας για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες με το Νόμο 4178 καθώς επίσης η σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-15395
Περιοχή
ΠΑΛΛΗΝΗ
Τύπος
ΒΙΛΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
1.042 τ.μ.
Τιμή
1.600.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1535€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2004
Δωμάτια
13 υ/δ
Χώροι
13
Μπάνια
7
Wc
3
Θέρμανση
Αυτόνομη θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Διπλά τζάμια Πρόσοψης Βεράντα Πισίνα Εσωτερική σκάλα Playroom Πόρτα ασφαλείας Νεοκλασσικό Φωτεινό Κήπος

  • Εμβαδό οικοπέδου 6262 μ.
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!