GR | EN

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Καλέστε μας στο 210 6032500 ή συμπληρώστε τη

ΛΑΥΡΙΟ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

350.000
235 m2

Η κατοικία βρίσκεται στην πρώην κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου, στα όρια του Εθνικού δρυμού Λαυρίου. Είναι καθόλα νόμιμη και κτισμένη σε οικόπεδο εντός του οικισμού επιφάνειας 430τμ. Οι συντελεστές δόμησης που ισχύουν για τη περιοχή είναι Σ.Κ. 0,8 και Σ.Κ. 0,6. Και οι 2 συντελεστές δεν έχουν καλυφθεί και συνεπώς υπάρχει σημαντικό περιθώριο επέκτασης της κατοικίας. Η καθαρή επιφάνεια της οικίας είναι ~130τμ για τους 2 ορόφους και ~70τμ για το υπόγειο. Το ισόγειο είναι ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει living room με τζάκι (πρόσβαση στην κύρια βεράντα τύπου deck με θέα προς τον Εθνικό δρυμό, τη Μακρόνησο και τη Τζιά), κουζίνα, τραπεζαρία και wc. Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει τo κύριo υ/δ με μια μικρή σοφίτα με ντουλάπες, δωμάτιο ξένων και λουτρό. Ο ξενώνας έχει ιδαίτερο μπαλκόνι με εξαιρετική θέα στο πευκοδάσος και τη θάλασσα. Υπάρχει επίσης και δεύτερο μικρότερο μπαλκόνι που επικοινωνεί με τον διάδρομο που συνδέει τα δωμάτια του ορόφου. Το ημιυπόγειο περιλαμβάνει μεγάλο κεντρικό χώρο (29τμ) με 2 παράθυρα που χρησιμοποιείται για γραφείο/βιβλιοθήκη, λεβητοστάσιο 7τμ, αποθήκη 20τμ και χώρο πλυντηρίου 8τμ. Η κατοικία διαθέτει κεντρική αυτόνομη, ανά στάθμη, θέρμανση, τοπικά κλιματιστικά στο κύριο υπνοδωμάτιο και στο living room, ηλιακό θερμοσίφωνα.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Π-7968
Περιοχή
ΛΑΥΡΙΟ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
235 τ.μ.
Τιμή
350.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1489€/τ.μ.
Επίπεδα
Ημιυπόγειο-Υπερυψ.Ισόγειο-1ος
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2004
Δωμάτια
υ/δ
Χώροι
Μπάνια
Wc
Θέρμανση
Αυτόνομη θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Ηλιακός Εσωτερική σκάλα Διπλά τζάμια

  • Εμβαδό οικοπέδου 430 μ.
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Θέα απεριόριστη
  • Ενεργειακή κλάση Ε

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 6032500

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες ακινήτου

Ας μιλήσουμε!


Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε το ακίνητο σας;
Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα επιλέγοντας μία από τις παρακάτω φόρμες και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!